Medical Beauty

AGB -code geregistreerd specialist Rosenberg is de oplossing bij acne-problemen, pigmentstoringen, de huid in de overgang en de algemene huidveroudering met ongemakken zoals huidverslapping, rimpels, droogheid, ouderdomswratten, pigmentvlekken. Huid met zonschade en plekken die mogelijk voorstadium kunnen zijn van huidkanker.

De BIO-behandeling is voor elke huid fantastisch, een uur lang alle aandacht afgestemd op uw huidtype. Een gezonde huidbehandeling met dermatologische werkstoffen waardoor huidverbetering gegarandeerd is. Na afloop ervaart u (en uw omgeving) een duidelijk verschil. De kracht van de Rosenberg methode ligt besloten in totale cel-vernieuwing welke is opgebouwd uit de 4 PCHP-elementen: Peeling, Collageenstimulatie, Hydratatie en Protectie.

Huidconditie check

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een huidcheck. U krijgt informatie over de conditie van uw huid. Er is tevens gelegenheid tot het stellen van uw vragen. Dit consult met advies is gratis.

Acne, jeugd & volwassenen

Ontsteking aan de talgklieren kent ongemakken in vele vormen. Het begint meestal met een paar comedonen (mee-eters), Milia (gestekorrels) of een enkel puistje hier en daar. In dit stadium beginnen we bij voorkeur al met een behandeling om erger te voorkomen. Acne komt veel voor bij jongeren maar ook bij volwassenen met name bij zwangere vrouwen en bij vrouwen in de overgang. De huid wordt gezuiverd, dode huidcellen worden verwijderd en witte koppen, mee-eters en gerstekorrels worden weggenomen. U of uw kind krijgt advies mee voor thuis.

Huidveroudering

Er is een schemergebied tussen de esthetische en medische behandelingen. Rosenberg is specialist in dit schemergebied. Steelwratjes, ouderdomswratten, angiomen (felrode bolletjes) en goedaardige moedervlekken ontsieren alleen de huid. Rosenberg haalt deze voor u definitief weg met de Cryopen. De behandeling van zonschade, pigmentvlekken en actinische kerastose (ruwe plekken) zijn mogelijk een voorstadium van huidkanker. Het algemeen advies is om deze huidafwijkingen te behandelen voordat ze kwaadaardig worden. Rosenberg gebruikt AHA Glycolic acid 70% en/of bevriezing.

Overgang

De huid verslapt en wordt vaak droger. Er zijn verschillende (para) medische technieken die de huid fitter en voller maakt. Glycolzuur in een hoog percentage bevordert de aanmaak van collageen. Er zijn nog enkele technieken toe te passen zodat de huid zichzelf gladder en steviger te maakt op een natuurlijke wijze, informeer ook naar onze BIO “facelift”.

Voor de extreem droge huid is talg nagebootst in de in het Rosenberg Skin Clinic LAB ontwikkelde “Vitamine D Protect”.

Meest gebruikte behandelmethoden door Rosenberg

  • DPT Photo Dynamische Therapie (huidverbetering voor verschillende indicaties)
  • DermaPen (huidversteviging)
  • Glycolzuur (70% peeling en collageen stimulatie)
  • Cryopen (bevriezing)
  • Camouflage Therapie (Lycogel)

 

Verzekering

Rosenberg is erkend zorgverlener en AGB-code geregistreerd onder nummer 89 100 336 bij het kwaliteitsregister. U dient eerst zelf ter plekke te betalen. Per pin of contant. U krijgt een formulier waarna u mogelijk uw behandeling terugkrijgt van uw verzekering. Tarief is 55 euro per behandeling. De BIO-behandeling van een uur kost 110 euro.

Afspraak maken?

U kunt op de website van Rosenberg SkinClinic zien wanneer Rosenberg bij u in de buurt is en op welke locatie.

Voor vragen of een afspraak maken kunt u bellen met onze receptie of What’sApp Rosenberg op 0653276070.

Bekijk ook het YouTube kanaal van Rosenberg.

Het merk Rosenberg Skin Clinic bevat hoogwaardige natuurlijk dermatologische werkstoffen zoals Glycolzuur, Hyaluronzuur, Vitamine C en E, Zink, olijvenextract. Ter plekke verkrijgbaar tijdens het consult of in de praktijk te Blaricum, Bol.com en www.huidpraktijkwebshop.nl