Persoonlijke Wellness & Beauty
In onze city spa wordt gewerkt met producten van Aveda en Dermalogica. Onze allround beauty expert zal tijdens de behandeling inventariseren welke zorg uw huid nodig heeft en welke van de producten daar op aansluiten.Wij werken altijd met een persoonlijke intake en een gepersonaliseerd advies.

Gezichtsbehandelingen/Facials

Bij onze verschillende gezichtsbehandelingen word er goed gekeken naar de conditie van de huid en welke producten daar op aansluiten. De conditie van uw huid is ook onderhevig aan invloeden van buitenaf (seizoen). Wij houden daar natuurlijk ook rekening mee. Meer info over de mogelijkheden krijgt u tijdens de persoonlijke intake.

Massages

Voor het masseren gebruiken onze specialisten warme etherische olie├źn van Aveda, deze hebben een helende en ontspannende werking. U kunt kiezen uit vele verschillende massage behandelingen.

Waxing / Ontharen

Het waxen in onze salon gebeurt met Lycon, waar wij verschillende soorten wax van in de salon hebben staan, zodat wij aan de wensen van elk huidtype kunnen voldoen. Van lip tot benen, you name it! Bij ons kan alles gewaxt.

Wimpers en wenkbrauwen

Ook voor de wimpers en wenkbrauwen kunt u in onze salon terecht. Voor het verven van beide, of in model brengen van de wenkbrauwen.