Schoonheidsbehandelingen
In onze schoonheidssalon wordt gewerkt met Aveda, Dermalogica en voor waxing met Lycon. Onze allround schoonheidsspecialiste zal tijdens de behandeling inventariseren welke zorg uw huid nodig heeft en welke van de producten daar op aansluiten.Wij werken altijd met een persoonlijke intake en een gepersonaliseerd advies.

Gezichtsbehandelingen

Bij onze verschillende gezichtsbehandelingen word er goed gekeken naar de staat van de huid en welke producten daar op aansluiten. Het is een ontspannende en huidverbeterende behandeling waarna u direct verschil zult merken. Als u voorkeur heeft voor Aveda of Dermalogica, kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven.

Massages

Voor het masseren gebruiken onze specialisten warme etherische olieën van Aveda, deze hebben een helende en ontspannende werking. U kunt kiezen voor een  rug-, nek- en schouder massage en een  bodymassage.

Of een hot stone massage, waarbij u gemasseerd wordt met behaaglijk warme basalt stenen.

Waxing / Ontharen

Het waxen in onze salon gebeurt met Lycon, waar wij verschillende soorten wax van in de salon hebben staan, zodat wij aan de wensen van elk huidtype kunnen voldoen. Van lip tot benen, you name it! Bij ons kan alles gewaxt.

Wimpers en wenkbrauwen

Ook voor de wimpers en wenkbrauwen kunt u in onze salon terecht. Voor het verven van beide, of in model brengen van de wenkbrauwen.