Manicure & Pedicure

Tijdens onze manicure en pedicure behandeling krijgen uw handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Met de verzorgingsproducten van OPI komen uw handen en voeten tot hun recht. Zowel medisch als modisch.

Manicure

Naast uw gezicht & lichaam zijn ook uw handen en voeten echte eye catchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn  dan ook niet meer weg te denken.

Hoe gezonder uw nagels, hoe langer uw OPI nagellak blijft zitten. Wij  bieden u  een uitgebreid assortiment aan hand- en nagel verzorgende producten; van intensief voedende anti-aging producten tot hand- en bodylotions in verschillende geuren .


Pedicure

Wist u dat we gemiddeld 10.000 stappen per dag nemen en dat we tijdens ons leven ruim 185.000 kilometer lopen? Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan de verzorging van uw voeten.

Naast dagelijkse verzorging, waarbij

  • Eelt
  • Blaren
  • Kloven

te lijf worden gegaan, zijn er verschillende pedicure behandelingen mogelijk om uw voeten te verzorgen en te koesteren.

FEET by OPI is, naast het feit dat wij deze producten gebruiken in onze behandelingen, speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Bij de Pedicure en Manicure Pedicure lijnen vind u voetcrèmes, scrubs en maskers die onze OPI beauty professional gebruikt en waarmee u ook  thuis een welverdiend moment van rust en welzijn kunt creëren.

Oftewel zowel voor een modische als medische pedicure bent u bij ons aan het goede adres.